Wednesday, June 13, 2007

КСК Livescore 10'

Доста изненадващ резултат - 4.90 по математика!
ЗА НЕВЯРВЩИТЕ

Очаквайте скоро и резултата от английския.

Иначе - преди това бяха сложили разпределението по зали, а преди всеки кандидатстудент пишеше и входящият му номер. А оценките могат да се намират и по входящ номер. Сиреч, мога да видя оценката на всеки - стига да си бях запазил входящия му номер от въпросния списък(защото от университета не са тъпи, не само, че са махнали линка към списъците, но и са го изтрили съвсем деба). Тоест сега не мога да видя на никой познат(освен на няколко човека със смешни имена, които с едни пич си ги разменяхме в скайпа) оценката, малко ме е яд. Може би няма да я повторя тази грешка за редовния изпит.

Всъщност като се замисля може би оценките ги има и подредени по азбучен ред пред университета, така че загубата не е голяма. В близките дни може да видя как са се представили някой хора:)

п.п. Сашо има 4.20 мухаха

5 comments:

Arutha said...

Баси зубара! Или по-скоро КЗБОС :)

Anonymous said...

Браво, само така, давай напред и не си позволявай отпускане, реши още поне два-три сборника и си вътре!

Anonymous said...

злия: кур за българската образователна система? щото нямахме математика в 12-ти клас и единствените задачи, които не реших бяха на неща, които през живота си не съм виждал?:)(всъщност реших планиметричната, за която разбрах преди 2 месеца някъде за какво става дума)

тони: харесах си тука един най-накрая, 4.90 ще ми стигне за виас, ама изпита там е доста по-труден:)

Arutha said...

Именно ;)

Anonymous said...

Oi, achei teu blog pelo google tá bem interessante gostei desse post. Quando der dá uma passada pelo meu blog, é sobre camisetas personalizadas, mostra passo a passo como criar uma camiseta personalizada bem maneira. Até mais.